Traseu psihomotric

În organizarea activităților educative pentru copii cu nevoi speciale terapeutul are și rolul important de a desfășura un proces de reeducare psihomotrică. Educația psihomotrică este baza unei dezvoltări armonioase, vizând în ansamblu capacitatea copilului de a conștientiza echilibrul, spațiul, timpul, capacitățile cognitive, dezvoltarea percepției și a reprezentărilor mișcărilor complexe. Traseul de echilibru – un traseu psihomotric ce pune la dispoziția copiilor seturi de exerciții complexe ce stimulează simultan abilități cognitive, de echilibru de motricitate și de atenție.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Povestea ADIR

Asociația ADIR a luat naștere de la un vis, despre dreptul la normalitate a fiecăruia, despre cum pot copiii cu sindrom Down să-și atingă potențialul maxim în dezvoltarea lor pe etape de vârstă,  pentru a ajunge nivelul optim din viața lor, despre cum vom susține integrarea lor socială și profesională de mai târziu, despre cum vom contribui noi ca ei să se simtă parte integrantă a comunității în care trăiesc.

Cum ajutăm

Echipa noastră formată din profesori pedagogi de psihopedagogie specială, pedagogi, kinetoterapeut, pedagog social, psiholog, medic își va  folosi abilitățile cunoștințele, experiența în cadrul ședințelor de terapie individualizată.

Activități

Prin activitățile noastre explorăm modul în care copiii cu sindrom Down se dezvoltă, învață noțiunile, folosesc în adaptarea lor comportamentală noțiunile învățate, comportamente de adaptare în diferite medii (familial, școlar, social). Abordăm modalități de terapii și activități educaționale de suport pentru invățare.

Contact

Strada Păun nr 2 bis, Iași
0740 031 661
contact@adir.ro