Avem nevoie de ajutorul tău

Copiii cu sindrom Down au nevoie ZI de ZI, AN de AN de sprijinul nostru pentru a-i conduce pe o cale mai bună, spre o viață mai bună, iar tu poți să contribui alături de noi în această misiune prin redirecționarea a 3,5% din impozitul anual pe venit. Dacă ești de acord, urmează instrucțiunile de mai jos pentru a descărca și completa formularul 230.

Atentie, termenul limită de depunere a formularului este 25 mai!

Instrucțiuni de completare

Pasul 1: Descarcă formularul 230 (pentru unul sau doi ani) accesând unul din butoanele de mai jos

Formular 230 (1 an)
Formular 230 (2 ani)

Pasul 2: Tipărește formularul, apoi completează Secțiunea I cu datele de identificare a contribuabilului, citeț, cu majuscule. Semnează în  chenarul „Semnătură contribuabil” din josul paginii.

Pasul 3: Scanează formularul completat și semnat (sau fotografiază cu telefonul) și trimite-l pe adresa contact@adir.ro (dacă ești din Iași) sau îl poți depune direct la registratura administrației financiare de care aparții (click aici pentru lista administrațiilor).

Povestea ADIR

Asociația ADIR a luat naștere de la un vis, despre dreptul la normalitate a fiecăruia, despre cum pot copiii cu sindrom Down să-și atingă potențialul maxim în dezvoltarea lor pe etape de vârstă,  pentru a ajunge nivelul optim din viața lor, despre cum vom susține integrarea lor socială și profesională de mai târziu, despre cum vom contribui noi ca ei să se simtă parte integrantă a comunității în care trăiesc.

Cum ajutăm

Echipa noastră formată din profesori pedagogi de psihopedagogie specială, pedagogi, kinetoterapeut, pedagog social, psiholog, medic își va  folosi abilitățile cunoștințele, experiența în cadrul ședințelor de terapie individualizată.

Activități

Prin activitățile noastre explorăm modul în care copiii cu sindrom Down se dezvoltă, învață noțiunile, folosesc în adaptarea lor comportamentală noțiunile învățate, comportamente de adaptare în diferite medii (familial, școlar, social). Abordăm modalități de terapii și activități educaționale de suport pentru invățare.

Contact

Strada Păun nr 2 bis, Iași
0740 031 661
contact@adir.ro