Gând de Crăciun

La loc de cinste în brăduțul nostru se află globul care ne amintește de familia minunată în care am fost primiți cu brațele deschise. ❤ Acum în Ajun de Crăciun vă urăm din toata inima multă sănătate și putere să faceți în continuare lucruri frumoase pentru copilașii deosebiți care va calcă pragul, lumina si liniște sufletească, iubire și multe binecuvantări alături de cei dragi, iar Moș Crăciun să vă lase sub brad exact ce vă doriți! Va îmbrățișam cu drag! Crăciun fericit si binecuvântat să aveți!

Oana

Ne-am bucura să aflăm părerea ta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Povestea ADIR

Asociația ADIR a luat naștere de la un vis, despre dreptul la normalitate a fiecăruia, despre cum pot copiii cu sindrom Down să-și atingă potențialul maxim în dezvoltarea lor pe etape de vârstă,  pentru a ajunge nivelul optim din viața lor, despre cum vom susține integrarea lor socială și profesională de mai târziu, despre cum vom contribui noi ca ei să se simtă parte integrantă a comunității în care trăiesc.

Cum ajutăm

Echipa noastră formată din profesori pedagogi de psihopedagogie specială, pedagogi, kinetoterapeut, pedagog social, psiholog, medic își va  folosi abilitățile cunoștințele, experiența în cadrul ședințelor de terapie individualizată.

Activități

Prin activitățile noastre explorăm modul în care copiii cu sindrom Down se dezvoltă, învață noțiunile, folosesc în adaptarea lor comportamentală noțiunile învățate, comportamente de adaptare în diferite medii (familial, școlar, social). Abordăm modalități de terapii și activități educaționale de suport pentru invățare.

Contact

Strada Păun nr 2 bis, Iași
0740 031 661
contact@adir.ro