Un ajutor în kinetoterapie

Un dispozitiv nou pentru sala de kinetoterapie aduce bucurie dar și multe beneficii copiilor noștri. Un complex cu diferite structuri pentru dezvoltarea musculaturii, care ajută copilul să aibă acțiuni corecte de statică și mers. Dezvoltarea abilităților fizice sunt atât de necesare alături de celelalte abilități cognitive, mentale și sociale pe care specialiștii de la Asociația ADIR se străduiesc să le dezvolte la copii cu nevoi speciale. Structura are o formă hexagonală care se îngustează în partea de sus, ceea ce o face foarte stabilă și nu se înclină atunci când este folosită doar pe o parte.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Povestea ADIR

Asociația ADIR a luat naștere de la un vis, despre dreptul la normalitate a fiecăruia, despre cum pot copiii cu sindrom Down să-și atingă potențialul maxim în dezvoltarea lor pe etape de vârstă,  pentru a ajunge nivelul optim din viața lor, despre cum vom susține integrarea lor socială și profesională de mai târziu, despre cum vom contribui noi ca ei să se simtă parte integrantă a comunității în care trăiesc.

Cum ajutăm

Echipa noastră formată din profesori pedagogi de psihopedagogie specială, pedagogi, kinetoterapeut, pedagog social, psiholog, medic își va  folosi abilitățile cunoștințele, experiența în cadrul ședințelor de terapie individualizată.

Activități

Prin activitățile noastre explorăm modul în care copiii cu sindrom Down se dezvoltă, învață noțiunile, folosesc în adaptarea lor comportamentală noțiunile învățate, comportamente de adaptare în diferite medii (familial, școlar, social). Abordăm modalități de terapii și activități educaționale de suport pentru invățare.

Contact

Strada Păun nr 2 bis, Iași
0740 031 661
contact@adir.ro