Panou senzorial

Un instrument terapeutic foarte util, PANOUL SENZORIAL este folosit ca masă de lucru sau joacă prin stimularea senzorială, dar și ca instrument de logopedie care atrage atenția și recompensează generos, luminând blând prin toate jucăriile, literele, cifrele colorate, translucide și viu colorate ce sunt așezate pe suprafața lui.

Copiii vor fi fascinați de acest panou luminos care le permite să descopere și să învețe într-o lume nouă scăldată în lumină colorată, oferindu-le posibilitatea de a observa obiectele într-un mod interesant si diferit.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Povestea ADIR

Asociația ADIR a luat naștere de la un vis, despre dreptul la normalitate a fiecăruia, despre cum pot copiii cu sindrom Down să-și atingă potențialul maxim în dezvoltarea lor pe etape de vârstă,  pentru a ajunge nivelul optim din viața lor, despre cum vom susține integrarea lor socială și profesională de mai târziu, despre cum vom contribui noi ca ei să se simtă parte integrantă a comunității în care trăiesc.

Cum ajutăm

Echipa noastră formată din profesori pedagogi de psihopedagogie specială, pedagogi, kinetoterapeut, pedagog social, psiholog, medic își va  folosi abilitățile cunoștințele, experiența în cadrul ședințelor de terapie individualizată.

Activități

Prin activitățile noastre explorăm modul în care copiii cu sindrom Down se dezvoltă, învață noțiunile, folosesc în adaptarea lor comportamentală noțiunile învățate, comportamente de adaptare în diferite medii (familial, școlar, social). Abordăm modalități de terapii și activități educaționale de suport pentru invățare.

Contact

Strada Păun nr 2 bis, Iași
0740 031 661
contact@adir.ro