Kit vocalizare pentru terapia logopedică

De la instrument la prieten…

Copiii în lumea jocului pot face mai ușor salturi în achiziții și își îmbogățesc experiențele.
Terapia logopedică și de dezvoltare cognitivă trebuie să fie parte din lumea jocului pentru orice copil din spectrul celor cu nevoi speciale.
La ADIR noul prieten este un instrument electronic ce amplifică semnalul de la 2 microfoane profesionale (unul pentru logoped si unul pentru copil – în duet), semnal care apoi redat de un difuzor de calitate și ca amplitudine sonoră suficientă pentru ca ședințele să se desfășoare în coerență.
În plus dispozitivul recompensează luminos, printr-un joc cu apă colorată, care devine un adevărat spectacol atractiv și fascinant ce-i ține pe copii focalizați pe sarcina de vocalizare.
Dispozitivul poate reda material logopedic sau audio-terapeutic de pe CD-uri, memorystick USB, sau prin Bluetooth de la alte device-uri (laptop,telefoane).

Ne-am bucura să aflăm părerea ta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Povestea ADIR

Asociația ADIR a luat naștere de la un vis, despre dreptul la normalitate a fiecăruia, despre cum pot copiii cu sindrom Down să-și atingă potențialul maxim în dezvoltarea lor pe etape de vârstă,  pentru a ajunge nivelul optim din viața lor, despre cum vom susține integrarea lor socială și profesională de mai târziu, despre cum vom contribui noi ca ei să se simtă parte integrantă a comunității în care trăiesc.

Cum ajutăm

Echipa noastră formată din profesori pedagogi de psihopedagogie specială, pedagogi, kinetoterapeut, pedagog social, psiholog, medic își va  folosi abilitățile cunoștințele, experiența în cadrul ședințelor de terapie individualizată.

Activități

Prin activitățile noastre explorăm modul în care copiii cu sindrom Down se dezvoltă, învață noțiunile, folosesc în adaptarea lor comportamentală noțiunile învățate, comportamente de adaptare în diferite medii (familial, școlar, social). Abordăm modalități de terapii și activități educaționale de suport pentru invățare.

Contact

Strada Păun nr 2 bis, Iași
0740 031 661
contact@adir.ro