Camera vibroacustică

Avem… Camera vibroacustică… un loc ideal pentru copilul cu nevoi speciale!

Acest echipament complex de stimulare și integrare senzorială face parte din terapia SNOEZELEN (mediu multisensorial controlat-MSE), o terapie non-directivă controlată de client, fiind destinată copiilor cu dizabilități de dezvoltare, copii cu sindrom Down, copii cu autism profund sau alte dizabilități (demență, leziuni cerebrale).

Camera vibroacustică este mediul în care copilul își poate contura imaginea de sine, își poate simți propria voce prin vibrația pereților .

Echipamentul pus în scenă prin dispozitivele vibroacustice montate în pereți și conectate la o sursă exterioară de semnal audio  precum și prin simpla adaptare a iluminării, a atmosferei, a sunetelor și a texturilor,  oferă copiilor o experiență multi-senzorială dar și un focus senzorial unic.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Povestea ADIR

Asociația ADIR a luat naștere de la un vis, despre dreptul la normalitate a fiecăruia, despre cum pot copiii cu sindrom Down să-și atingă potențialul maxim în dezvoltarea lor pe etape de vârstă,  pentru a ajunge nivelul optim din viața lor, despre cum vom susține integrarea lor socială și profesională de mai târziu, despre cum vom contribui noi ca ei să se simtă parte integrantă a comunității în care trăiesc.

Cum ajutăm

Echipa noastră formată din profesori pedagogi de psihopedagogie specială, pedagogi, kinetoterapeut, pedagog social, psiholog, medic își va  folosi abilitățile cunoștințele, experiența în cadrul ședințelor de terapie individualizată.

Activități

Prin activitățile noastre explorăm modul în care copiii cu sindrom Down se dezvoltă, învață noțiunile, folosesc în adaptarea lor comportamentală noțiunile învățate, comportamente de adaptare în diferite medii (familial, școlar, social). Abordăm modalități de terapii și activități educaționale de suport pentru invățare.

Contact

Strada Păun nr 2 bis, Iași
0740 031 661
contact@adir.ro